COMISSURA

Tour Comissura  ·  Fotos/Pictures Comissura

(CAT) Comissura, un circ la dramatúrgia bàsica del qual es presenta amb l’exposició de set números clown per enfrontar-nos a la pressió dels altres cap al propi cos, a la insaciabilitat disfressada de necessitat, a l’impuls i la derrota provocada per la nostra pròpia espenta, a la bellesa en el desamor, al pessimisme que commou, als afusellats al franquisme que deien t’estime abans de morir. L’obra veterana de la companyia que gira per 60 ciutats i 15 països des del 2012. EL 2017 S’ESTRENA L’ADAPTACIÓ DE L’OBRA PER A LA COMUNITAT SORDA.
(CAST) Comissura, un circo cuya dramaturgia básica se presenta con siete números clown, nos enfrenta a la presión de los otros hacia nuestro cuerpo, a la insaciabilidad disfrazada de necesidad, al impulso y la derrota provocada por nuestro propio empuje, a la belleza en el desamor,, al pesimismo que conmueve, a los fusilados en el franquismo que decían te quiero antes de morir La obra veterana de la compañía que gira por 60 ciudades y 15 países desde el 2012. EL 2017 SE ESTRENA LA ADAPTACIÓN DE LA OBRA PARA LA COMUNIDAD SORDA.
(EN) Commissure is a circus whose drama is presented in 7 clown numbers. It forces us to face the pressure that is exercised over our bodies, the insatiability disguised as a need, the drive and the defeat caused by our own energy, the beauty that lies behind a heartbreak, the pessimism that moves, the executed during the Franco regime that said ‘I love you’ before being killed. Since its premiere in 2012, Comissure, the company’s senior work, has been on stage in 60 different cities within 15 countries. In 2017, an adapted version of the play for the hearing impaired community is released.

guitarrista i excèntric: roge magdaleno / jesús marco /  vicente grau

elèctrics: david sánchez, manolo conde, nadia garcía / juancho serra, mundi gómez

intèrpret de signes: belén pérez

clown: patrícia pardo

il·luminació: luis huerta i mundi gómez

disseny adaptació so i música visual: radiante lab

escenografia i vestuari: lluna albert

músiques: roge magdaleno / jesús marco /  vicente grau (música original guitarra i ukelele, excepte vals solano); eithor thorlaksson (vals solano); c. saintssäens (sonata); gioacchino rossini (il barbiere di siviglia)

edició vídeo: andrés jerez i chon gonzález

construcció il·luminació i maquinària: mundi gómez i juancho serra

assessorament escenotècnic: emilio lavarias i edison valls

entrenament trapezi: fefa borrego

co-direcció número la pallassa que xama: amparo oltra

co-direcció números el bebé, el concert en do zelós i la cera: walter velázquez

assistència a la direcció: eva zapico

dramatúrgia, texts i direcció: patrícia pardo

caus d’assaig: comissuraespaidecreació, espai de circ de l’avc i teatre del mercat d’aldaia

fotografies difusió: jordi pla, stella blasco, voro sendra

gràcies a les idees i correccions dels textos de chon gonzález; a tots els companys i amics de l’espai de circ que, junt amb walter, feren devolucions; als desconeguts que deixen al carrer els seus mobles; als amics que han treballat per amor a l’art cosint la pista o furtant a les seues tortugues o familiars diferents objectes, fotografies i peces de roba: gemma taberner, marc carreres, olga osuna, alberto vidal i els serra-sanchis, ibáñez-montés, taberner-cubilles i pardo-pescador; a pluja teatre per la seua generositat i protecció; a ximo vidal pel seu suport i a les sempre motivants pilar alfonso i susana olmo; als programadors que confien cegament en el nostre treball: francis lópez, joan muñoz i ma. josep gonga, aurelio delgado, joanfra rozalen, luisa torregrosa

Projecte d’internacionalització amb el recolzament de:

fondos-feder

Suport a la gira · Ayuda a la gira · Support the tour:

Altres col·laboradors · Otros colaboradores · Other contributors:

 

Anuncios