COMISSURA (on tour)

Tour Comissura  ·  Fotos/Pictures Comissura

(CAT) El circ de la comissura és una trapezista sense bragues, un percussionista infidel (traïció o dret a la pròpia intimitat?), una dona ofegada en 20 litres de cera, un humà enriquit (necessitat, insaciabilitat?), l'impuls i la derrota. "No es pot respirar amb tanta exigència, collons".

L'obra veterana de la companyia que gira per mig món des del 2012. Al circ de la comissura trobem 7 números clowns on reconèixer l'alegria de reconèixer-nos vius amb les nostres contradiccions, les nostres comissures.

(CAST) El circo de la comissura es una trapecista sin bragas, un percusionista infiel (¿traición o derecho a la propia intimidad?), una mujer depilada ahogada en 20 litros de cera, un humano enriquecido (¿necesidad o insaciabilidad?), el impulso y la derrota.  "No se puede respirar con tanta exigencia, joder".

La obra veterena de la compañía que gira por medio mundo desde el 2012. En el circo de la comisura encontramos 7 números clowns donde reconocer la alegría de reconocerse vivos, con nuestras contradicciones, nuestras comisuras.

(EN) Circus of Commissure is a knickersless trapeze artist, an unfaithful percusionist (betrayal or right to one's own privacy?), a waxed woman drowned in 20 litres of wax, an enriched poor man (necessity or insatiability?)...

The veteran play in the Company which is touring around the half world since 2012. In the circus of the Commissure we find seven clown acts where recognize the joy of recognizing ourselves live with our contradictions, our boundaries.

guitarrista i excèntric: roge magdaleno / jesús marco /  vicente grau

elèctrics: david sánchez, manolo conde, nadia garcía / juancho serra, mundi gómez

clown: patrícia pardo

il·luminació: luis huerta i mundi gómez

escenografia i vestuari: lluna albert

músiques: roge magdaleno / jesús marco /  vicente grau (música original guitarra i ukelele, excepte vals solano); eithor thorlaksson (vals solano); c. saintssäens (sonata); gioacchino rossini (il barbiere di siviglia)

dramatúrgia i texts: patrícia pardo

edició vídeo: andrés jerez i chon gonzález

construcció il·luminació i maquinària: mundi gómez i juancho serra

assessorament escenotècnic: emilio lavarias i edison valls

entrenament trapezi: fefa borrego

co-direcció número la pallassa que xama: amparo oltra

co-direcció números el bebé, el concert en do zelós i la cera: walter velázquez

assistència a la direcció: eva zapico

direcció: patrícia pardo

caus d’assaig: comissuraespaidecreació, espai de circ de l’avc i teatre del mercat d’aldaia

fotografies difusió: jordi pla, stella blasco, voro sendra

gràcies a les idees i correccions dels textos de chon gonzález; a tots els companys i amics de l’espai de circ que, junt amb walter, feren devolucions; als desconeguts que deixen al carrer els seus mobles; als amics que han treballat per amor a l’art cosint la pista o furtant a les seues tortugues o familiars diferents objectes, fotografies i peces de roba: gemma taberner, marc carreres, olga osuna, alberto vidal i els serra-sanchis, ibáñez-montés, taberner-cubilles i pardo-pescador; a pluja teatre per la seua generositat i protecció; a ximo vidal pel seu suport i a les sempre motivants pilar alfonso i susana olmo; als programadors que confien cegament en el nostre treball: francis lópez, joan muñoz i ma. josep gonga, aurelio delgado, joanfra rozalen, luisa torregrosa

Projecte d’internacionalització amb el recolzament de:

fondos-feder

Suport a la gira · Ayuda a la gira · Support the tour:

Altres col·laboradors · Otros colaboradores · Other contributors:
Anuncios