LLIBRES · Books

PORTADA

El volum recull una selecció de l’obra teatral, circense i poètica de Patrícia Pardo, obra compresa entre el 1996 i el 2017.

La selecció inclou Cul Kombat, d’autoria compartida amb l’escriptora Guadalupe Sáez; i Ètica, tatoos i saldos, dramatúrgia que signa amb el guionista Chon González.

També hi trobem altres títols: En clau de sol, A trossos, Augusta, Avignó, Comissura, Ètica, tatoos i saldos, Aristòtil ha mort o com ser un esnob gilipolles moralista de merda, Yaël, La incomprensió, El fandango de Marx, La mare, El meu nom és Maria José Guisado, Ací! i Les solidàries.

Alba Cobo, Esteban Hernández, Po Poy i César Sebastián són les autores dels còmics, les il·lustracions i els collages que representen el circ i el teatre gestual creat per Pardo.

A la venda. 14 € · Sol·licita el teu exemplar a com@patriciapardo.es

 

L'AIGUADOLÇLa revista inclou, entre altres articles:

“Pesentació: els nous escriptors teatrals des de la dècada dels 90 del segle XX fins a l’actualitat.” Ramon X. Rosselló

“Dona i creació escènica al País Valencià (2005-2014)” Patrícia Pardo

“Carles Alberola: una escriptura dramàtica més enllà de tòpics (una visió personal)” Josep Lluís Sirera

“Roberto García: pica, ratlla i tritura el teatre.” Enrique Herreras

“El Pont Flotant: una companyia de creació col·lectiva” Raquel Molina

 

 

capaltardSegle 21. Vint-i-una i una poetes per al segle vint-i-u

Beltran, Alícia i Perelló, Pere (a cura de) / Joana Bel i Oleart / Rosa Igartua i Mollfulleda / Carme Bennassar Ferragut / Sílvia Tarragó i Castrillón / Elena Porteros i Liroz / Maria Josep Escrivà i Vidal / Antònia Arbona i Santamaria / Sussanna Lliberós i Cubero / Julia Zabala i Tomàs / Francesca Pons Ortega / Patrícia Pardo Pescador / Alícia Beltran i Jordà / Monserrat Costas Palomo / Núria Martínez i Vernis / Llucia Ramis i Laloux / Maite Brazales Vila / / mmaculada Simon de León / Encarnació Quetglas Ortega / Antònia Mª Fiol i Cantallops / Alícia Hinarejos Parga / Anna Peris Gil / Laura Miró i Gales

 

 

COSTRUYENDO A VERÓNICA

 

TEATRO, UTOPIA Y REVOLUCIÓN

 

 

 

 

 

 

 

 

DIES D'ENSALADA

 

 

 

 

 

 

 

 

Descatalogats:

ART TEATRAL 19

ART TEATRAL 15

 

ARRAN DE TERRA

Anuncios