LLIBRES · Books

PORTADA

El volum recull una selecció de l’obra teatral, circense i poètica de Patrícia Pardo, obra compresa entre el 1996 i el 2017.

La selecció inclou Cul Kombat, d’autoria compartida amb l’escriptora Guadalupe Sáez; i Ètica, tatoos i saldos, dramatúrgia que signa amb el guionista Chon González. També hi trobem altres títols: En clau de sol, A trossos, Augusta, Avignó, Comissura, Ètica, tatoos i saldos, Aristòtil ha mort o com ser un esnob gilipolles moralista de merda, Yaël, La incomprensió, El fandango de Marx, La mare, El meu nom és Maria José Guisado, Ací! i Les solidàries.

Alba Cobo, Esteban Hernández, Po Poy i César Sebastián són les autores dels còmics, les il·lustracions i els collages que representen el circ i el teatre gestual creat per Pardo.

A LA VENDA en llibreries de València (Bartleby, Librería Leo, La Rossa)per correu postal (com@patriciapardo.es), en la gira de la companyia Patrícia Pardo (abans i després de cada funció.)


Off cartell 1

L’editorial RE&MA 12O recull, a l’Off Cartell 27, cinc obres de l’autora: Aristòtil ha mort, El meu nom és Maria José Guisado, El fandango de Marx, Ací! i Les solidàries.

A la venda a Llibres.cat o Laie.es des del 1 de desembre del 2017

 

 

 

 


 

zero

Zero Responsables. Colección Textos Teatrales Número 120 de l’editorial Artezblai. A Yorick-Librería de las Artes Escénicas. des de març de 2018.

Jerónimo Cornelles | Juli Disla | Jordi Gomar| Pedro Montalbán Kroebel | Gabriel Ochoa | Patrícia Pardo | Jorge Picó| Xavier Puchades |Arturo Sánchez Velasco | Josep Lluís Sirera Rodolf Sirera | Begoña Tena | Paco Zarzoso

“A  les 43 víctimes i 47 ferits de l’accident de metro de València i als seus familiars.  A Josep Lluís Sirera Turó perquè sapigué portar Zero Responsables als escenaris.”

 

 


L'AIGUADOLÇ

El número 45 de L’Aiguadolç, revista de literatura inclou, entre altres articles:

“Pesentació: els nous escriptors teatrals des de la dècada dels 90 del segle XX fins a l’actualitat”. Ramon X. Rosselló.

“Dona i creació escènica al País Valencià (2005-2014)”. Patrícia Pardo.

“Carles Alberola: una escriptura dramàtica més enllà de tòpics (una visió personal.)” Josep Lluís Sirera.

“Roberto García: pica, ratlla i tritura el teatre.” Enrique Herreras.

“El Pont Flotant: una companyia de creació col·lectiva”. Raquel Molina


capaltardSegle 21. Vint-i-una i una poetes per al segle vint-i-u

Beltran, Alícia i Perelló, Pere (a cura de) / Joana Bel i Oleart / Rosa Igartua i Mollfulleda / Carme Bennassar Ferragut / Sílvia Tarragó i Castrillón / Elena Porteros i Liroz / Maria Josep Escrivà i Vidal / Antònia Arbona i Santamaria / Sussanna Lliberós i Cubero / Julia Zabala i Tomàs / Francesca Pons Ortega / Patrícia Pardo Pescador / Alícia Beltran i Jordà / Monserrat Costas Palomo / Núria Martínez i Vernis / Llucia Ramis i Laloux / Maite Brazales Vila / / mmaculada Simon de León / Encarnació Quetglas Ortega / Antònia Mª Fiol i Cantallops / Alícia Hinarejos Parga / Anna Peris Gil / Laura Miró i Gales

 


 

 

COSTRUYENDO A VERÓNICA

 

 

 

 

 

Ací

 

 


TEATRO, UTOPIA Y REVOLUCIÓN

 

 

 

 

 

 

Ací

 


 

DIES D'ENSALADA

 

 

 

Ací

 

 

 


Descatalogats:

ART TEATRAL 19


ART TEATRAL 15


ARRAN DE TERRA

Anuncios